Hogy csináljam? 22hónapos a fiam,6hónaposan kezdtük el a fütyit húzni fürdéskor és hogy a bőr alatt tisztítsuk
El a kezekkel! Miért bántod?
NEM KELL HÁTRAHÚZNI!
Aki szerint nem kell az hogyan tudja tiaztàn tartani?
Ezt sem értem, hatud pisilni nincs gond... De ga nem lenne gond, akkor hàtra lehetne húzni nem?
Igen,nekem doki és védőnő is mondta hogy azert kell hátrahúzni mert úgy tudom kitisztítana neki a bőr alatt mert begyulladhat.Pisilni tud.
Sajnos sok műtétes megoldást hallottam arra hogyha nem lehet hátrahúzni vagy szűkületes ezért félek...
"Aki szerint nem kell az hogyan tudja tiaztàn tartani?"
Az élettani szűkületnek pont védelmi szerepe van. Pont mint a kislányoknál a hüvely zártabb volta.
Ha nem olyan hülye valaki, hogy feleslegesen ott is krémezze, nem megy alá semmi, nem is gyűlik alá faggyú.
" Ezt sem értem, hatud pisilni nincs gond... De ga nem lenne gond, akkor hàtra lehetne húzni nem?"
Nem.
Normális esetben legkésőbb 10 éves korra magától feljön teljesen (átlagosan pedig 5). Erőltetés és minden macera nélkül.
A pisiléshez pedig semmi köze, hisz a húgycsőnyílás a makk legvégén van, így egy pici lyuk a fitymán pont elég a normál sugarú pisiléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!