Ez már szeparációs szorongás lenne?
Figyelt kérdés
8 hónapos a lányom. Pár napja kezdődött, hogy nagyon ragaszkodó. Ma reggel már matrica. Ha játszok is vele, két percenként odajön hozzám, rámmászik, majd vissza játszani. A szobát nem tudom elhagyni nélküle. Eddig el tudta altatni napközben az apja is, mostmár üvölt, de amint engem meglát, mintha elvágták volna. Ez nálatok meddig tartott? Hogy bírtátok?2020. okt. 28. 09:07
2/4 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez csak fiú. Szerintem ez már a szeparációs.
3/4 anonim válasza:
Ez egyértelműen az,nálunk 10 hónapos koráig tartott,és ugyanígy 8 hósan kezdődött. Most 1 éves és megint vannak ilyen napjai,de már nem olyan durván és nem folyamatosan.
4/4 anonim válasza:
3. Ez biztató, hogy csak 2 hónap. Bár nem zavar engem, hogy elég bújós csak szegény rettenetesen tud sírni ha már 2 percre ott kell hagyjam a járókába mert már pl muszáj wc-re mennem. Én csak azért bírom rosszul mert annyira keservesen tud sírni, hogy megszakad a szívem, már ha elmegyek pisilni is úgy érzem cserben hagytam szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!