Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem baj, hogy sokat ül?

Nem baj, hogy sokat ül?

Figyelt kérdés
A 7 hónapos kisfiam egyedül még nem tud felülni, de segítséggel felhúzza magát. Csak ülni szeret, ha leteszem háttal vagy hasra,akkor legtöbbször ordít. Lehet már egy ilyen idős babát sokáig ültetni?
2008. nov. 29. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Oh,persze.Valaki a nagy eszűek...már 4-5hósan ültetik :((
2008. nov. 29. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nah akkor ezek szerint én is nagyeszű vagyok! Az én kislányom is sokat ül, most lesz 6 hónapos és kb 4 hónapos kora óta nem maradt fekve! Ha hasra, vagy hátra raktam, nem játszott, csak ordított...Ezért én nagyeszű felültettem és így nagyon jól érzi magát! Szerintem nem baj, ha sokat ül egy 7 hónapos!
2008. nov. 29. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én lányom is 7 hónapos. 5 hónapos koráig még félülő helyzetben sem hagytam, mert azt mondták, hogy nem szabad. Akkor kezdtem el ültetni, amikor betöltötte az 5. hónapját, és akkor is hetekig csak félig ültettem, nehogy terheljem a gerincét. Most már magától ül fel (gondolom azért, mert soha nem tettem le ültetve) és nagyon sokat ül, amit persze nagyon élvez, mert új megvilágításba kerültek a dolgok.

Semmi baja nem lesz, ha sokat ül. Többen is mondták, hogy a féléves tanácsadáson eleve a dokik kérdezik, hogy tud-e már ülni a baba.

Zita

2008. nov. 29. 09:03
 4/5 anonim válasza:
képzeld el ha neked hónapokig csak fekve a plafont kellene bámulni,milyen érzés lenne?ha ültetve akar lenni,tedd hordozható,becsatolható babaszékbe.
2008. nov. 29. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A lányom 6 és fél hónapos. Kb. 1 hete kezdte (előtte is ülni szeretett volna, de nem igazán akartam), felültettem és 20 percig eljátszott ülve, segítség nélkül. 4 napja képes akár 1 órát is ülni, anélkül, hogy körbepárnáznám v. tartanom kellene. Már nem akar feküdni.

A védőnőnk is mondta, hogy nagyon erős... Mostmár játszhat így is.

Ha meg gebednék sem tudnám fektetni, v. a zárosztályon kötnék ki annyira ordít.

Üljön, egyenesen tartja a hátát, nem dülöngél, ha előrehajol egy játékért már vissza tudja húzni magát...azt hiszem ezt már stabilnak számít.

Azt mondják, ha már stabilan ül-akkor lehet ültetni.

2008. nov. 29. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!