Jár valaki babaúszásra? Mi a véleményetek róla és mikor lehet elkezdeni?
az egyik barátnőm járt itt debrecenben az akvatikumba.
elég korán el lehet kezdeni mert a babákban még megvan a búvárreflex.
kell egy igazolás a dokitól hogy nem beteg épp és kell úszópelenka meg neked ruha és sapka.
állitólag fejleszti meg kellemes és jól elfáradnak utánna szerintem felesleges és nekünk nagyon messze van.
Egy anyukától hallottam, hogy 3 hónapos kortól kezdtek járni. Egy strandon találkoztunk, az 5 hónapos babája teljesen magabiztos volt a vízben, iszonyúan élvezte és anyukája elmondta, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb a kisfia, mint az egyidős nem babaúszós kicsik.
Én biztos viszem majd a fiamat, Budapesten nagyon sok hely van(melyik településen éltek? Mennyi idős a kicsikéd?). Amit még hallottam, hogy a babák sokkal ellenállóbbak lesznek a betegségek ellen és nem utolsósorban ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy apa-anya-baba közös programon vegyen részt.
Nesi 31 hetes km.
Debreceniek vagyunk:)
és 2 hónapos kiscsaj szülei, igen már csak azért is szeretnénk vinni mert nekünk is jo lenne ez a 3-as program:)nem tudom itt mennyibe kerülhet majd megkérdezem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!