Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes a babám. Mitől vannak...

5 hetes a babám. Mitől vannak a fenekén piros pöttyök? Most a sudokrémmel kenem.

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.
2010. aug. 9. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem pelenkakiütés.nem próbáltál mostanában új pelust,törlőkendőt,popsikrémet?
2010. aug. 9. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

nincs szájpenésze?nagyon vigyázz mert mi a sebészeten kötöttünk ki.a kórházból vastag szájpenésszel hoztuk haza a picit és piros fenékkel.hiába raktam óránként tisztába és már szebb lett elfertőzte a toji és tályog lett a fenekén amit 1 hónaposan megműtöttek!mondták is nem a mi hibánk.az óta 18 hós a fiam és semmi baja.

talán a pelenka cserét meg kéne próbálni.és csak egy félét használni.

2010. aug. 9. 14:03
 4/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Az én lányomnak nem volt szájpenésze, de többször jött rá ilyen pöttyöződés, gondolom, ez a "normál" pelenkakiütés. Igazából a sűrű pelenkacsere és a popsiszellőztetés kell ilyenkor, nekem a Sudocrem nem vált be, a Neogranormon valamicskét segített. de pár napig el szokott tartani, amíg elmúlik.
2010. aug. 9. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!