Mennyi idős volt a gyereked, mikor először kapott mikulásra meglepetést?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 16:47
11/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a masodikkal most vagyok 39 hetes terhes, biztos kap o is vmi aprosagot. Karacsonyi zoknit vettem neki, mert le volt ertekelve, szerintem azt kapja majd meg o is. :)
12/23 anonim válasza:
2 napos volt, az inkubátorba anyukámtól kapott, neves pici hógömb került.
13/23 anonim válasza:
A nagy 4 hós volt mikuláskor.
4 év múlva már a kicsiknek is hozott a Mikulás ajándékot
4hós terhes voltam velük.
Az utolsó pillanatban derült ki h a nagytesó "elvárja" h a Mikulás a pocakban kakó tesóknak is hozzon valamit 😄
14/23 anonim válasza:
November végén született, úgyhogy nem volt még egy hónapos se.
15/23 anonim válasza:
En fiam is 11 hónapos lesz. Fog kapni. Imád mindent ami zörög meg ilyenek. Tetszeni fog neki a zorgos piros csomag. Ennyi erővel akkor az egy éves szulinapjat se ünnepeljetek az ismerősöd szerint?
17/23 anonim válasza:
3 napos. Aznap délután jöttünk haza a kórházból. Még a kórházban is kapott reggel hazajövetel előtt egy jelképes mikuláscsoki az ottani beöltözött Mikulástól. Én is kaptam, mindkettőt én ettem meg. 🙂
19/23 anonim válasza:
én nem terveztem neki semmit se venni, van 1000 játéka, csokit meg még nem adok neki. 11 hónapos lesz akkor.
de látom itt mindenki kapott, lehet még meggondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!