Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha nem akar inni?

Mit csináljak ha nem akar inni?

Figyelt kérdés

6 hónapos a kislányom, beteg (megfázott, piros a torka...) Pár napja nem igen akar(t) enni (szinte csak tápszeres, nem igen fogadott el mást. Napi 8 eszik még...legalábbis eddig).

Tegnap is alig fogadta el a tápszert, de csak-csak megette...

Ma 2 órakor evett utoljára (tápszer), több mint 8 órája.

Most kínomban megkínáltam bébiétellel-megette, egy teljes üveggel (soha nem evett megy ennyit-max. negyed üveggel, azt is ritkán). Viszont nem hajlandó inni, hiába kínálom, kilöki a cumisüvegt, ellöki a kezemet...

Próbáltam pohárból is-nem kell úgy sem.

Ma össz-vissz 400 ml ivott.

Mit csináljak? Félek, hogy baja lesz...

2008. nov. 28. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

400ml-t? Hisz az nagyon jó! Mi a baj vele?

Egyébként először az okot kell megszüntetni,tehát a torokfájást,hisz azért nem iszik!

2008. nov. 28. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Bocs,kicsit rosszul fogalmaztam.

A 400 ml, az tápszer volt-ennyit volt az egész napi amit evett (v.ivott)-szerintem ez nagyon is kevés...

Főleg, hogy Ő még csak -javarészt- tápszeres, kivétel ma este ez az üveg bébiétel.

Más folyadékot eddig nem is adtam neki a tápszer mellett...

2008. nov. 28. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja,így már érthető a rémületed :( Hát ez így tényleg nagyon kevés! De még mindig azt mondom:ez a torokfájás miatt van,előbb azt kell megszüntetni. Vidd dokihoz!!!
2008. nov. 29. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Természetesen azon már túl vagyunk.

Kapja a gyógyszert, vitamint...

Este attól féltem, hogy kiszárad (tudom nem megy "ennyire" gyorsan), a kutacsa már beljebb volt. Kicsit megnyugodtam, hogy éjjel elfogadta a tápszert, 2x evett. Ma utoljára 6-kor evett, azóta csak egy kis bébiételt (fura, hogy most elfogadja).

Biztos rendeződik a helyzet, csak kicsit megijedtem.

2008. nov. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!