Hol szereztétek be a babátok első almáját?
sarki zöldségesnél mert akkoriban más nem volt helyben.
vehettem volna bio-t de akkor egy héten többször 5 km-t kellett volna buszozni hogy kijussak a biopiacra....
nem vagyok lusta de a helyinek is szép áruja van és igy bármikor leszaladhatok. én se pártolom a bio-t ...
Jaj, de édes! :))) Tényleg ez a legnagyobb problémád??? :)
A SPAR-ost szerintem megveheted, szép piros, lédúsat vegyél. Sajnos nem fogsz belelátni egy gyümölcsbe sem, ilyen alapon örökké retteghetnél. Magyart vegyél lehetőleg mindenből, a piac lenne a legjobb, őstermelőtől, nagyszoknyás nénikétől .)))
Aztán fél óra múlva jön az újabb kérdésed: Mivel reszeljem, üvegreszelővel, vagy géppel? Adjam-e a levét? Nem lesz-e túl savas? Cukrozzam-e? :DDDDDDDD Sok a kérdés!!!
Ha van / lesz még kérdésed nyugodtan tedd fel ÉRTED kérdezőért van ez az oldal és mi VÁLASZOLÓK azért vagyunk hogy segitsünk Neked.
elhiszem hogy jelenleg ez a legnagyobb gondja az első hozzátátáplálás minden babának nagy mérföldkő
emlékszem amikor az én babám kapott elöször reszelt almát ott ült a hordozóban nyakába kötöttem első alkalommal a partedlit és nagy szemekkel figyelt ahogy közeledtem felé egy kis kanállal olyan édes volt...
Nagyon szivesen !!!!
én már csak ilyen vagyok..... és nincs remény hogy megváltozzak. Nem tudok undok lenni.
Jó étvágyat a cseppnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!