Adott már valaki Nurofent fogzási fájdalomra?
Figyelt kérdés
Mik voltak a tapasztalatok vele? Mikor hatott? Jó volt? Volt mellékhatása? Mikor, hogyan mennyit adtatok belőle a babának?2008. nov. 28. 19:47
1/5 anonim válasza:
Én szoktam. Ha nagyon muszáj, mikor éjjel sírva ébred és szinte vígasztalhatatlan, tömködi az öklét a szájába. Rajta van az adagolás. Én a 10 hós 8 kilós babának 2-2,5 ml-t szoktam adni.
2/5 anonim válasza:
Én is adtam, akkor amikor már nem segített a Dentinox gél.Többnyire éjjel,ha nagyon sírt, mert a fájdalomtól nem tudott aludni szegényke.A dobozon meg tudod nézni az adagolást érthetően van feltüntetve.Szerintem adjál neki, ha úgy érzed.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, adtam neki. Szegényem nagyon sírt, még sosem sírt fájdalomtól.
Remélem jót alszik majd, és nem lesz semmi mellékhatás:-)
Nem szokott lenni semmi? (tájékoztatón hányás stb...)
2008. nov. 28. 20:10
4/5 anonim válasza:
Nurofennek nálunk nem volt mellékhatása. dentinoxal szoktam még bekenni az ínét ha az nem segít akkor adok Nurofent. A dobozon rajta van az utasítás.
5/5 A kérdező kommentje:
A dobozon és a belső papíron is elolvastam a tájékoztatót, az előírt adagot adtam. CSak a tényleges tapasztalatokra voltam kiváncsi.
Köszönöm
Most épp fürcsi után van, és mosolygós, játszós kedvben:-)
2008. nov. 28. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!