Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babám tiszta nátha,...

2 hónapos babám tiszta nátha, már kb 5-ször leszivtam az orrát, de még mindig jön belőle. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél neki oscillococcinumot, vagy homeovox-ot. Esetleg sterimar orrsprayt. A napi 5 porszívózás az felsértheti a nyálkahártyát és további gyulladást okoz. Inkább sterimar, mert az elvizesíti a váladékot, a többi amit írtam pedig megszűnteti a náthás tüneteket.
2008. nov. 28. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
muszály kiszivatni az orrát mert ugye a babák orrlégzőek még ,és ezért nem tud enni sem normálisan!De előtte orrcsepp lehetőleg tengrisós,kis idő mulva pedig orrszivás és nagyon jó mellette alkalmazni a Baby Luuf kenőcsöt segiti a légzést és csodákra képes!
2008. nov. 28. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az en kis Dragam 3 hetig volt nathas (foga miatt), ugyhogy a kovetkezoket probald ki:

- kicsit emeld meg a feje alatt a matracot (matrac ala rakj egy felbe vagy negyedbe hajtott torolkozot)

- parologtathatsz is a szobaban (a paras levego segit neki konnyebben lelegezni)

- vip vaporub-bal (nem biztos, hogy igy kell irni) kend be a mellkasat meg a hatat elalvas elott

- a parnajara csopogtess kimondottan babaknak keszitett eukaliptusz olajat

2008. nov. 28. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is jártam így, az orvos azt mondta, hogy akár 5 percenként is szívhatom az orrát, ha nagyon tele van, az nem árt neki. Csak az orrcseppel vigyázz, azt nem lehet agyba-főbe használni, mert az tényleg tönkreteszi az orrnyálkahártyát. De az orrszívás önmagában még nem. Ha teázik, vegyél neki kálcium injekciót, és reggel adj neki egy felet, meg este. Nálunk hihetetlenül lecsökkentette a váladékot. Ha nem itta meg, akkor látszott igazán a különbség!

2008. nov. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!