Aki HA tápszert használ 6 hónapos kor után, az melyiket veszi és mennyibe kerül? Receptre veszitek?
Figyelt kérdés
Nekünk a doki a Milupa HA2-t írja, 2200 körül van receptre. Van esetleg valami olcsóbb? Sajnos kell hozzá még mindig adnom a Nutriton sűrítőt is, mert anélkül még mindig bukik, de így egy vagyon :(2010. aug. 8. 22:09
1/5 anonim válasza:
7 hós a lányom, Beba HA Start-ot kap születése óta. 2233 Ft egy doboz, receptre.
Én úgy próbálom csökkenteni a tápszeradagot, hogy 4 hós kora óta hozzátáplálok és már kiváltottunk 2 etetést (4szer eszik egy nap)
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem már csak napi 2x eszik az 5-ből tápszert, az olyan 4-5 deci kb. Én is hozzátáplálok 4 hónapos kora óta, mert a bukások miatt is javasolták korábban kezdeni.
2010. aug. 9. 12:08
3/5 anonim válasza:
Én Humana HA 1-et veszek neki, receptre, 1900 Ft körül van. 1 éves korig eheti. Bukós babáknak létezik a Humana Babyfit, kb. 1000 Ft egy csomag receptre, igaz, az nem HA, amellé nem kell a Nutriton. (Az én babám is kapott egy ideig Nutritont, mert nagyon bukós volt, amikor elhagytam, nem láttam különbséget, így nálunk csak pénzkidobás volt.)
4/5 anonim válasza:
7 hónapos lány -Beba HA Start receptre. 2200 körül...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Neki kell a Nutriton, kipróbáltuk az összes AR tápszert :(
2010. aug. 11. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!