Ősszel/télen hogyan öltözteted fel a babát odabennt?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de kíváncsi vagyok.
Gázzal fűtünk, 20 fok alatt nincs idebennt. 4,5 hónapos babám van. Én borzasztóan fagyos vagyok, vastak mackónadrágban és nagy pulcsiban vagyok idebennt is. Párom alsógatyában és pólóban rohangál. :D
Hiába nézem a kislányom nyakánál, hogy meleg e vagy nem, egyszerűen nem érzem rendesen, vagy jég hideg a kezem, vagy izzad nagyon :D
Mit adjak rá? Általában egy hosszúujjú bady van rajta, és egy nadrág. Ez elég? Vagy többet, kevesebbet?
Bocsánat a zizi kérdésért :)
2020. okt. 18. 14:50
11/11 anonim válasza:
Ja kimaradt, bocsi, hogy ekkora korában még tavasz volt és jó idő, de akkor is ebben volt itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!