Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babát nevezzük hasfájós...

Melyik babát nevezzük hasfájósnak?

Figyelt kérdés
Aki kakil de mégis sír úgy mintha nem tudna, vagy minden puki előtt visít vagy csak néha? Hogy van ez?
2008. nov. 28. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Amoikor a kislányom hasfájós volt,este rázendített és órákon át csak sírt,de nagyon-nagyon.Aztán egyszer csak hirtelen abbamaradt.Szerintem azt észre veszed,ha hasfájás miatt sír,az amolyan fájdalmas sírás:(
2008. nov. 28. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem mindegy, hogy miért és hogyan sír,vagy kakil vagy nem kakil, pukizik vagy nem, ha fáj a hasa sokat, akkor hasfájós...
2008. nov. 28. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
ezt az elöttem szóló rendessen elmagyarázta.ha hasfájós a babád akkor visít ha pukiznia kell akkor dobálja magát.
2008. nov. 28. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!