Hazel név? Engedélyeznék Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem Hézöl kiejtéssel, hanem ahogy le van írva Hazel.
Mint pl. a Joel is engedélyezve van.
2020. okt. 16. 15:19
11/18 anonim válasza:
tehát fel akarsz vágni vele. ne tedd tönkre a gyerekedet csak mert te ki akarsz tűnni
12/18 A kérdező kommentje:
Nem felvágni akarok, csak megtetszett.
Ahhoz nem kell kérvényezni nevet, van bőven flancos név.
2020. okt. 16. 16:03
13/18 anonim válasza:
A magyar megfelelője adható,bár el nem tudnám képzelni. Mogyoró vagy Dió.
14/18 anonim válasza:
Meg kell próbálni.
Elég meredek neveket is leget manapság adni, miert a Hazelt ne lehetne?
Tetszik, nem tetszik, én se adnám, nekem túl idegen, de nem polgárpukkasztó vagy nevetséges.
15/18 anonim válasza:
Ezt ugye kislánynak szánod? Angolosan kiejtve Héjzöl már megszokott, de Hazelként én azt se tudnám fiú-e vagy lány, s nem is valami szép (egyik nemnek se, de inkább fiúra illik).
16/18 anonim válasza:
Hogyha ez lánynak megy, akkor én lehet,hgoy egy Hazellinát jobban el tudnék képzelni. De egyébként lehet, hogy engedélyezik, ha kérvényezed. Asszem most már nem MTA-nál kell, hanem anyakönyvi hivatalnál.
17/18 anonim válasza:
Unokaöcsém Joel. Így írva /kiejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!