Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos babát meglátogathatjá...

10 napos babát meglátogathatják a nagyszülők?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne látogathatnák?! Nem igazán értem a kérdést. Nálam a kórházban is bent volt mind a 4 nagyszülő minden nap.
2008. nov. 28. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem betegek, miért ne? Persze nem feltétlen kell, hogy összetapizzák, bizos, ami biztos. Nagyo pici még...
2008. nov. 28. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szia,mi babánkat is végig látogatta a rokonság-bár nem járt kézről kézre :-)
2008. nov. 28. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Persze,meglátogathatják,csak ne tapperolják össze:)

2008. nov. 28. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze nyugodtan!mi nekünk is kb ennyi volt a fiam, egyik hétvégén Anyuék, másikon Anyósék jöttek!A taperolás alatt nem tudom ki mit ért!Én nem fosztottam meg a nagyszülőket attól az örömtől hogy megfogják az első unokát(220 km-re laknak). A kórházban is többen megfogják és mi nem látjuk ők mennyire voltak sterilek,sajnos a mai világban én már senkinek sem hiszek!Pedig a mi csecsemőseink nagyon aranyosak voltak.Te döntsd el mit engedsz mit nem!Persze a kezére én is allergiás voltam ha fogdossák hisz az a szájában köt ki!
2008. nov. 28. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint alig vártam, hogy megosszam az örömünket a szüleinkkel. Aznap már ott voltak, ahogy kijöttünk a kórházból. Senki nem volt beteg, mindenki kezet mosott, megengedtem, hogy megfogják, hiszen ugyan olyan örömmel és szeretettel várták, mint mi. Gondolj bele, ha majd Te leszel nagyszülő és a gyermeked azt mondja, hogy ne gyere el 6 hétig megnézni az unokádat..., hát nekem nagyon rosszul esne. Nem lesz semmi baja, ne félj, hagy gyönyörködjenek a Picurkádban. Gratulálok a babádhoz!:-)
2008. nov. 28. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

miert ne latogatnak meg?? vagy ellensegeid??? nem ertelmes a kerdesed neharagudj!

nekem anyum a szuloszoban bent volt velem, latta ahogyan kibujik belolem a lanyom soot anyaosomat meg a szuloagyrol hivtam fel:)

2008. nov. 28. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt is élek a szüleimmel, de a párom szüleinek sem fogom megtiltani, hogy eljöjjenek.
2008. nov. 28. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Nálam nem hogy a szülők, nagyszülők, de bármilyen rokon, ismerős, barát sőt még a szomszéd is megbabusgatta a babát. Nem tudom, miért félti mindenki annyira, hogy burokban neveli? Az a gyerek nem csak az anyjáé, és sosem lesz immunrendszere, ha féltik mindentől.

De ha benned ez a kérdés felmerült, szerintem várj még 30 évet, talán akkor már alábbhagy a félelmed...

2008. nov. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!