Otletek szep fiu nevek?
Segitseget szeretnek kerni fiu nev valasztasban. Nagyon nehez egy olyan nevet valasztani amelyik mind2nek tetszik.
Leirom milyen stilust keresunk - konnyu legyen kiejteni barhol a vilagon.
- ne legyen tul hoszu, ne lehessen nagyon becezni.
-ne legyen tul gyakori.
Meg mindig nem volt meg az a click, az az ez az a nev felling es mar 32hkm vagyok. Nem sikerult egyet ertenunk.
Az elso kisfiunk Dominik. Ahogy meglattam tudtam hogy ez az. De most nincs igy. Semmi nem tetszik annyira.
Ami szoba jott - Florian, Krisztian, Milan, Albert, Robert, Ruben. De... nem az igazi egyik sem. Mark, Erik mar van a csaladban. Egyetlen egy nev ami nekem tetszik az Ivan. de a parom leszavazta.
Vezetek nev Molnar. Koszonjuk.
Utolso: Akkor olvasd mar el azokat a neveket is, amik a kerdezo fejeben felmerultek🤔
Azok mennyiben "'jok' kulfoldre is"?
Mi bajod peldaul a Daviddal?
Ezt kulfoldon is elo
szeretettel hasznaljak
Mate-Matthew
Vagy szerinted a Molnart olyan konnyu lesz kiejteniuk?
Ennyire ostoba embereket..
Javasolj inkabb te is, es ne kukacoskodj
Az ősmagyar nevelem kívül az összes névnek van külföldi változata, ilyen pl a Máté is, ami egy bibliai név még a vietnámoknál is van egy változat.
Egyébként honnan tudod, hogy ki akar majd menni külföldre? Nagyon könnyen meg lehet tanulni a nevek kiejtését, ha meg nem tudják majd a külföldi ismerősök, kollégák kiejteni (amit nagyon kétlek), akkor majd kap egy becenevet.
Az R betűvel kezdődő nem illik hozzá, mert R betűre végeződik a vezetéknév.
Molnár Albert (a listádról ez tetszik)
Molnár Patrik
Molnár Viktor
Sosem értettem.
A becses neve a neveket gyűjtő könyvnek: utónévkönyv
Ebben az a csoda,hogy bárki ,de tényleg bárki megnézheti online, vagy rendes könyv formában és akkor nem kell kerdezgezni vadidegeneket, akik osszekapnak a gyakorin csip-csup dolgokon.
Tehát mégegyszer: utónévkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!