Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keveset alszik a babam! Mit...

Keveset alszik a babam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napkozben nem all szandekaban aludni! 3 honapos a kislanyom! Ma pl egesz nap csak egy orat aludt reggel fel nyolc ota! Nem keves ez egy kicsit?
2008. nov. 28. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
És milyen a hangulata? Közérzete?Nem nyűgös?Mindíg ilyen keveset aludt?Mit eszik?Kevésnek kevés,mert egy ilyen picinek napközben még legalább 2x 1.5 órát kellene aludni.Ha leteszed a kiságyba akkor játszik?Hol van a kiságy?Van benne játék?Bocs a sok kérdésért,de sztem ha átolvasod akkor lehet te is rájösz miért alszik ilyen keveset.
2008. nov. 28. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
szia mindig keveset alszik, ha mar ket orat alszik napkozben, az mar eredmeny! A kozerzete jo, nezelodik, mosolyog, gogicsel! Viszont ha a kisagyba kerul azonnal orditani kezd, ha szerencsem van akkor negyed ora, husz perc utan alomba sirja magat, de ez ritka! Sajnos sikerult elkenyeztetnunk! :-) A kisagy a mi szobankban van , van benne egy ket plussallat!
2008. nov. 28. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 hetes, de van, amikor Ő sem hajlandó aludni, max. napi 1 órát. Persze, éjjel is felkel, 3 óránként eszik. Igaz, hasfájós, de akkor sem lehet letenni aludni, ha éppen nem fáj a hasa...Próbáltam több helyen, az ő ágyában, a mienkben, babakocsiban...talán ez utóbbi a legsikeresebb, talán próbáld meg te is eltologatni a lakásban.
2008. nov. 28. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam már 7 hónapos, de nappal nem alszik csak kb egy órát. Ez régebben még kevesebb volt, de ő nagyon hasfájós volt. Én is aggódtam, de nagyon szépen fejlődik, egyébként 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. A kislányod éjszaka alszik?
2008. nov. 29. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok.3 honapos volt akisfiam amikor beszokatni kezdtem a kiságyba.Nagyon sokat kinlódtunk,de mostmár 8 hónaposan beletesze és lelszik egy kis duma után.Vegyél neki egy felhúzható zenélőt(na hincs)és szépen amikor beteszed el kezd sírni vedd ki.Aztán ha megnyugodott tedd vissza,simizd a hátát,paskold a popsiját.Ha sír vedd ki megint.Volt hogy 20-on felül volt a kivétel berakás,de megérte hogy kitartó voltam.Nekünk is a hálónkban van az ágya.Neki is jobb ha kialussza magát napközben,meg neked is kell ennyi pihenés.Sok sikert.
2008. nov. 29. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!