Mi a tapasztalatotok a Sinlacról? Milyen esetben adátok a babának? Ezt csak azok a babák ehetik, akik allergiásak valamire?
Figyelt kérdés
Az én picurkám nem eszik meg semmilyen tápit.Próbáljam meg ezt? Ellenjavallatok?2010. aug. 8. 16:34
1/5 anonim válasza:
Az enyém se eszi meg már a tápszert, de a Sinlac se kell neki.Sztem eléggé rossz íze van, hasonló a tápszeréhez.Ha ehet tejpépet, inkább azt adj neki,ha nem, akkor a Humana tejmentes almapépjét.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok!Elfelejtettem írni,hogy lehet hozzá keverni gyümölcsöt vagy zöldségpürét, de nálunk így sem jött be:-(((
3/5 anonim válasza:
Nem csak allergiás babák ehetik. Nekem sajnos allergiás a kislányom és speciális tápszert kap, csak Sinlaccal keverve eszi meg, mert édesebb lesz tőle. Szerintem nem olyan az íze, mint a tápszereknek.
4/5 anonim válasza:
Sinlacot minden baba ehet, nem csak allergiások.
Az íze nem rossz, közel sincs a tápszeréhez.
Viszont nem helyettesíti a tápszert, sem semmilyen tejterméket! Ízesített tápszert próbáltatok már? Beszélj a gyerekorvossal.
Rengeteg módon lehet elkészíteni, gyümölccsel, főzelékkel, és még sütni is lehet belőle pl. babarágcsát.
Nem írtad mennyi idős a baba, de a Sinlac 4 hótól mehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Most 4 és fél hónapos.Próbáltam m,ár banános tápszert is,de az sem kellett neki.Du.megyek a dokinénihez,hátha mond ő is valami okosat.
2010. aug. 9. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!