Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a babámmal, ha...

Mit csináljak a babámmal, ha este nem tud elaludni és úgy sír, mint akit nyúznak? Múltkor már annyira sírt, hogy nem kapott levegot! Nem tudtam ot semmivel megbékíteni. A sírásban kifáradt és elaludt, szerintem ez így nem ok!

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hasfájós? A gyerek orvosnak mondtad ezt?
2008. nov. 28. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nemtudom hogy mekkorra a babád.Velünk is ilyen gondok voltak 2 hónapos korig.Minden este pont 8 órakor elkezdett sírni,úgy mint a te babád,levegőt is elfelejtett venni,és kiderült hogy a hasa végett volt.Esqumisan cseppeket kapott utánna jobban lett.
2008. nov. 28. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ha anyatejes, próbálj melléfeküdni és cicivel megnyugtatni. Ha ez sem használ, szerintem is fáj valamije, a hasa, tornáztathatod, de ha annyira szenved, akkor az sem fog használni.Beszéld meg a gyerekorvossal.Kivánom, hogy hamar elmúljon ez a probléma! Kitartás!

Nyuki

2008. nov. 28. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem is hasfájós lehet a picúr. Egy hónapos kortól megpróbálhatod neki a Gripe Watert, nekem mind a két gyerkőcnél ez vált be.

2008. nov. 28. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy hasfájós, vagy jön a foga.Hogyha minden nap ugyanakkor sír akkor fog ügy lehet..sztemNekünk 3 hósan kezdtek el mcoorgni a fogacskák, még simán hasfájós is volt...fasza éjsakánik voltak.
2008. nov. 28. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Már minden jó tanácsot leírtatok, én csak KITARTÁST szeretnék kíváni!!!

2008. nov. 28. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam vele dokinál, csináltak nála ultrahangos vizsgálatot a pocijáról. Minden rendben van, a doki is mondta, hogy a hasával semmi gond. Annyit mondott, hogy ez csak a rosszaság jele lehet, de ennyire? Nagyon nehezen tud elaludni ez tény és való, de akkor meg mit tegyek?
2008. nov. 29. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem a pocija, akkor valószínű nem bír elaludni. Mi is igy voltunk 9 hetes koráig, annyira ordított, hogy ne tovább, de végül megtaláltuk a megfelelőt, ő a kiságyban aludt el a cumikájával. de előtte kipróbáltuk mi is: Grape Water, Espumisan, Aloe vera Activator,, Infacol.

Espumisan cseppet próbálj meg neki adni, ha a puki, vagy büfi bántja, akkor segít neki, ha elalvás, akkor tényleg nektek kell rájönni, mi a jó neki, hogy képes hamar megnyugodni. Kitartás!

2008. nov. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!