Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokat repked a kezevel a...

Sokat repked a kezevel a kislanyom, ez mindenkepp baj?

Figyelt kérdés

Azt veszem eszre a lassan 15 honapos kislanyomon hogy sokat repked a kezevel, neha csak az egyikkel neha mindkettovel egyszerre.

Ha meg akar kapni vmit pl, de van hogy csak megy a lakasban es legyez a kezevel. Ez mindenkepp gondot jelent szerintetek?

Amugy a baratnom hivta fel erre a figyelmemet es emelle nem mond egyetlen szot se sot nem is probalkozik vele es sok mindent nem ert, pl hol a cica meg ilyesmit meg nem mutat meg.

Szerintetek van okom aggodni?

2020. okt. 11. 16:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Micsoda szellemes poen...
2020. okt. 11. 16:13
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Minden gyermeknek van 3 éves koráig autisztikus tünete. Ezért sem szokták előbb diagnosztizálni, csak a nagyon nagyon súlyos eseteket.

Én nem aggódnék egyenlőre.

2020. okt. 11. 16:21
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Önmagában ez a beszéddel lényegtelen. Ha nem nagyon nehéz vele, nem sikít, nem bántja magát, nem bánt másokat, néha a szemedbe néz, rámutat dolgokra vagy odahúz, nem túl rideg, érdekli a körülötte lévő világ, gyerekek, nem lábujjhegyezik, alszik rendesen, eszik rendesen, akkor ha lenne is gond, minimális(hacsak nem rett vagy skizofrénia, tehát valami extrém ritka gond) ezek a kettő önmagában nem fontos.
2020. okt. 11. 16:29
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Nincs! Nem érdemes ilyesmin gondolkodni, életkori sajátosság.
2020. okt. 11. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mint gondozónő mondom a bölcsiben sok repdedős gyerek van/volt és biztos lesz is, de egyikről se merült fel,hogy autista. Ellenben az egyik kislány kit később autizmussal diagnosztizáltak sosem repdesett neki más tünetei voltak.
2020. okt. 11. 18:17
 6/16 anonim ***** válasza:

A fiam is csinálta ennyi idősen mikor nagyon izgatott volt, vagy valamit nagyon akart. Én is aggódtam.

Nem tudom pontosan mikor hagyta el, de már egy ideje nem csinálja. 3 hét múlva lesz 2 éves.

Ki fogja nőni a te lányod is.

2020. okt. 11. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy van lányod még csinálja?
2021. márc. 15. 04:32
 8/16 A kérdező kommentje:
Szia! Eleg sokaig csinalta es egyre tobbszor ugyh kikertem egy szakembert velemenyet aki azt mondta h azert csinalja mert nem tudja mashogy kifejezni az izgatottsagat, erdeklodeset, mivel eleg keson kezdett el beszelni. Es teljesen igaza volt, amint 21 honapos koraban elkezdett (amugy egybol 2 szavas mondatokban) beszelni egyik naprol a masikra, azonnal abbahagyta:) azota se csinalja ugyes okos
2021. márc. 15. 07:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Hú de jó az én fiam is csinálja és aggódom. Ő 2 éves. De ő mintha többet csinálna...
2021. márc. 15. 11:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Es beszel mar amugy?
2021. márc. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!