Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » IKRES anyukák! Mindig két...

IKRES anyukák! Mindig két teljesen egyforma játékokat vesztek a gyerkőcöknek?

Figyelt kérdés
Járássegítőt szeretnék venni,többfunkciósat,és nagyon tetszik kétféle is.Szeretném ha minél több inger érné őket,ezért gondoltam kétfélére.De merjem őket megvenni?
2010. aug. 8. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi még nem tartunk a játékoknál. 8 hetesek vagyunk még csak.
2010. aug. 8. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek ikrei vannak, olyan 2 éves korukig nem vett egyformát, mert így minden játék más volt lekötötte őket hol az egyik hol a másik játszott vele felváltva. 2 évesen kezdtem " írígyek lenni akkor kellettindig ugyan az munt a másiknak.

Most még igazad van, legyen sokféke különböző fokig had ismerkedjenek mindennel, de később oviban bolcsiben sincs 2 egyforma! Had szokják hogy osztozni kell!

2010. aug. 8. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincsenek ikreim (sajnos), de vegyél nyugodtan két különbözőt. Hidd el, a gyerekeknek nem ugyanolyan kell, hanem ugyanaz! Nagy különbség:)
2010. aug. 8. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ.4,5 évesek a lányaim,mi azt szoktuk,h kapnak vmi nagyobb közös játékot,és vmi kisebb dolgot személyenként,ami csak a színében különbözik.(Pl 2 esernyő,az egyik piros, a másik rózsaszín.)Az a baj,h a különböző dolgoknál utólag derül ki,h ugyanaz tetszik mindkettőnek.:)))Ők nem azért kaptak egyformákat mert ikrek,hanem mert különben vita volt rajta.:))Mostanában jutottak el odáig,h meg tudnak osztozni a különféle játékokon,pl a bicajuk teljesen más,azt cserélgetni szokták.:))

Próbálkozz nyugodtan.:))

2010. aug. 8. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem veszek nekik egyformát, (bár külön neműek), de azt figyelem, hogy stílusban, anyagban, fajtában uyganolyan legyen. pl. bébikomp ha arra gondolsz, egyet kaptunk, és én olyan típusút vettem a netről, csak más színűt. Mielőtt megkaptuk volna azt az egyet én kinéztem nekik hintafunkciósat, de mivel ez nem olyan volt, ezért a másiknak sem olyat vettem, mert most akkor kié legyen a jobb? az etetőszékünk is ugyanaz a fajta, csak színben más. a zenélő körforgó a kiságy fölött is más figurás, de mindkettő plüss. így azt szoktam cserélgetni, változatosabb. Még 7 hónaposak, tehát nem szoktak még összeveszni rajta, később majd látjuk mi lesz.
2010. aug. 8. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha nem vettem két játékot semmiből. Van pl. egy járássegitő, meg egy ráülhetős kisautó, aminek a háttámlájába kapaszkodva sétál az egyik, a másik meg a járássegitőbe. Tök felesleges szerintem bármiből is kettő, kizárt, hogy egyszerre játsszanak bármivel, vagy ha igen, úgyis ugyanaz kell nekik, nem megfelelő a másik ugyanolyan...
2010. aug. 9. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:

20.09 vagyok:az én lányaim bizony sokszor játszanak egyszerre ugyanazzal.Pl van kis bevásárlókocsijuk,kettő-egyszerre játszanak boltosat.Vannak egyforma kicsi pónijaik-egyszerre,egymással játszanak vele.2 adag fa kisvonat sínekkel-egyszerre játszanak,együtt építik a dupla adagból a hatalmas pályát.

De ahogy írtam,gyerekfüggő.

2010. aug. 9. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
21 hós ikerfiaim vannak. Eddig mindig különböző , de hasonló játékokat kaptak. Most már kapnak egyforma játékokat is, de ezeken is összevesznek.Mi az első szülinapjukra kaptunk tolható, ráülhető autot, ezzel nagyon édesen játszottak egyik ráült a másik tolta, majd cseréltek. Ha van rá anyagilag kereted vett meg a két különbözőt és cserélgesék.
2010. aug. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!