Felállás után mikor kezdett el mászni?
Olyanoknak szól, akinek babája előbb állt fel, mint mászott.
Akadályt átmászik, felmászik ránk, és ma felállt már kétszer. Ülni pár napja nekünk támaszkodva ül. Mikor fog vajon mászni? 3 hónapja kúszik.
Mi a helyzet veletek?
Az én kislányom tökélyre fejlesztette a felállást, 1 mp alatt bármi mellett feláll...
Még mindig a kúszás a fő mozgásforma, viszont mostanság ha meglát valami nagyon izgit, akkor mászik pár lépést. Pl most az előbb bekapcsoltam neki a zongoráját, rögtön négykézláb állt és odamászott (5 lépés). Meg amikor eldönti, hogy hol fog felállni, oda is mászik (2-3 lépés), mert tudja hogy négykézlábból tud felkapaszkodni :D
#4 és #9 vagyok, hétfőn voltunk gyógytornásznál(nem emiatt), ott a számba rágták, hogy mászatni kell a gyereket! Aznap meg másnap párszor levetköztettem, mert úgy többet mászik. Szerda óta már ruhától függetlenül 50-50%-ban mászik és kúszik :) Néha már előfordult, hogy elengedte a kanapét állás közben, és hihetetlen milyen sebességgel lépeget oldalazva.
Utolsó: kisfiam elejétől fogva kommandózva kúszik, mégis későn kezd mászni. De remélem nálatok nem így lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!