Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tálcás vagy tálca nélküli...

Tálcás vagy tálca nélküli etetőszéket vegyek?

Figyelt kérdés
Tapasztalt anyukák, segítsetek! Csak használt etetőszékre futja, és a tálca nélküliek csábítóan olcsók. De nem akarok olcsón rosszat venni, aztán később megbánni. Mennyire hasznos a tálca, mennyie kell, vagy mindenképp tálcásat vegyek, esetéleg dupla tálcásat? Mik a tapasztalatok?
2010. aug. 8. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szia. Szerintem a legpraktikusabb az olyan etetőszék, ami később asztallá alakítható..húgomnak olyana van, és mi is használtan vettük 6000ft ért. az övé ilyen --> [link]

van benne öv hogy ne essen ki belőle, van tálcája is..az ülése lemosható mert ilyen bőr,

17/L

2010. aug. 8. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
A peg-peregós vagyok meint. Szerintem a fa etetőszék nem jó nektek, mert nem lehet dönteni, ahhoz már stabila kell ülnie a gyereknek. anyukáméknál olyan van a lányomnak, de csak 1 éves korában kapta. a kagylós ülésben sokkal jobban ült hat hósan is, ő csak hét hónaposan ült fel, akkor még kínlódhattam volna kézben vagy a hordozóban és a magasságát sem lehet állítani.
2010. aug. 8. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Most nézem, hogy dönthető ez a fa is..hmm..ilyet még nem láttam. megnézném élőben. Összecsukni viszont nem lehet..:-(
2010. aug. 8. 14:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem se jó nekünk a fa. Nagyon szép, és praktikus is, de már csak stabilan ülő babát lehet beletenni.
2010. aug. 8. 14:09
 15/18 anonim ***** válasza:
én vagyok a fa etetőszékes..de dönthető a háttámlája..
2010. aug. 8. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy tudd szállítani. Nekünk számtalanszor kellett már vinnünk magunkkal és sztem a műanyag könnyebb mint a fa+ehhez még gondold hozzá a cuccokat amit amúgy is viszel magaddal....
2010. aug. 8. 21:57
 17/18 A kérdező kommentje:

Autónk nincs, szóval szállítani nem kell majd, babakocsi helyett is mei tai-zunk, így könnyebb. :-)

Még egyszer kösznönöm a hasznos válaszokat, nagyon-nagyon kedvesek vagytok! :-) Majd megírom, mi lett végül.

2010. aug. 9. 13:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Top Rider etetőszék lett, dupla tálcás, mindene dönthető meg állítható, ráadásul hibátlan. Remélem, beválik. :-)
2010. aug. 10. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!