Nem popsitörlőt, hanem utazáshoz törlőkendő? Ajánlanátok nekem? Egyszerűen nem találok hasonlót.
Figyelt kérdés
Utazáshoz keresek nedves törlőkendőt. Kezet, lábat, arcot a portól és kosztól letörölni.
A popsitörlőkkel az a bajom, hogy ragacsos a kezünk utána. Mindegyiktől, már vagy 100at próbáltam. És förtelmes az illatuk. Úgyhogy arra gondoltam, kellene valami más nedves törlőkendő, amivel akár a popsit is megtörölhetem és nem ragad, nem illatos, nem alkoholos (fertőtleníteni van nálam mindig First, ez nem gond tehát).
De nem találok ilyet!!!!!
Megőrülök, már végigtúrtam a Cora-t, Auchant, DM-et, Coop-ot, 100as boltot és nincs!
Segítsetek kérlek, köszönöm.
2010. aug. 8. 07:12
11/12 anonim válasza:
Én a Brendonban találtam axxo a neve, nálunk bevált.
A neogranormont a patikákban érdemes megnézni néha van 1-ez fizet 2-öt vihet akciójuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!