Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jobb ha cumit adok neki?

Jobb ha cumit adok neki?

Figyelt kérdés

Úgy látom hogy elkezdte szopni az öklét, mert az ujját még nem találta meg. Napok vagy hetek kérdése. Nem szeretném hogy nagyon rászokjon, viszont azt sem hogy a cumitól összezavarodjon és ne kelljen neki a cici.

8hetes kislány anyukája

2008. nov. 28. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

A fiam sosme cumizott, ugy repült a cumi a szájából, mint amit kilőttek, igy ő rászokott a cumisüvegre. A kislányom 10 hetes, és cumizik, nem bántam emg, mert megnyugtatáshoz naki jó. Szopik igény szerint, nem zavarta meg a cumi, igy nem alszik el sűrűn cicin, és este ha felkel enni, csak szopik, és alszik tovább, cumi sem kell neki. A kezét megtalálta, igy sűrűn a szájában van, én nem vagyok ujjszopós párti, mert ezt nem lehet elvenni a babától, mert mindig kéznél van, egy rokonom kislánya 2 éves, játszik és közben be-be kapja az ujját, nekem nem tetszik.

Ugyis a baba dönt, de mivel nem cumizik a tied, valószinübb, hogy az ujját fogja megtalálni, de az biztos, hogy a ciciről ezért nem fog leszokni, még ha cumizna is.

10 hetes kislány, és egy 6 éves kisfiu anyukája

2008. nov. 29. 21:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már válaszoltam, csak annyit tennék még hozzá, hogy egy igény szerint szptatott baba legritkább esetben fogja az ujját szopni.
2008. nov. 30. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!