Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi, s milyen cumisüveget,...

Mennyi, s milyen cumisüveget, cumit vegyek, ill. milyen kellékek kellenek még a babához?

Figyelt kérdés
Nálatok is azt hangoztatják a védőnők hogy cumisüveget nem kell venni, szoptatni kell a babát, se teát, se vizet ne adjunk neki ha szomjas, ill. kiskanállal vagy pohárból itassuk.
2008. nov. 28. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én aventes kézi fejőt vettem az jó ha bent van Veled a korházban és van mellé két cumisüveg.Pont elég ha mégis kellene.Boldog babázást.
2008. nov. 28. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok azthiszem szettben is van sterilizálóval együtt.
2008. nov. 28. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én vettem 3 féle cumisüveget, meg hozzájuk való cumit, de egyetlen egyszer használtam, és azóta se a 7 hónap alatt.

Rajtad múlik, hogy akarod-e majd máshol etetni, lesz-e elég tejed, akarsz-e neki inni adni a tejen kívül stb. De szerintem nagy hűhót ne csinálj belőle, mert ezeket már szinte minden boltban be tudod szerezni, ha mégis szükséged lesz rá. Legfeljebb egyet-egyet tartsál a biztonság kedvéért.

2008. nov. 28. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Legalább 1-2 cumisüveg legyen , mert ha később lesz tejed, vagy tápszer kell neki, vagy nehezen , vagy egyáltalán nem tud szopni, akkor nem etetheted kanállal.

Ha meg megtanul cicizni, meg tejed is lesz, akkor sem baj ha van otthon cumisü., mert előbb -utóbb kellhet.

2008. nov. 28. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van elökészületbe 2 cumisüveg,meg 2 cumi.

Mondja a védönö,hogy nem kell,de ha mégis?????????

Akkor nem lesz jo az elsö napokban emiatt rohangàlni.

Ez legyen a legkevesebb kiadàsod.

Nem eget verö àrai vannak egy cumisüvegnek,hogyha a végén mégse kell,akkor sajnàlkozni kellene.

Milyen kellékek mellé?

Én ég veszek mellszivot is.

Sterilizàlot abban az esetben ha a keretek megengdik.

2008. nov. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!