Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szellemi kihívást...

Milyen szellemi kihívást találtatok a gyeses időkben?

Figyelt kérdés
10 hónapos a babám és egyre jobban hiányzik, hogy legyen valami szellemi kihívás. Dolgozni még nem szeretnék egy évig visszamenni, mert nincs semmi családi segítségünk, a férjem dolgozik és még nem szeretném beadni bölcsibe. De azért napi 1-2 órát tudnék valamit csinálni.
2020. okt. 3. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Én mindig is nagyon sokat olvastam, többnyire elég volt. Sokat kötöttem, bár ez nem tűnik szellemi kihívásnak, sokszor az volt, mert minta alapján csináltam, volt olyan pulcsi, amit megkötöttem apjának és a gyereknek is. Mivel a minta méretei egyikükkel sem egyeztek, át kellett számolni, hogy jó legyen (nekem ez komoly kihívás volt, mert pocsék matekos vagyok és utálok számolni).

Én már régen voltam GYES-en, akkor még nem volt internetünk (számítógép is ritkaság volt), ha lett volna rá lehetőségem, lehet, hogy már akkor elkezdtem volna a családom történetét kutatni, családfát készíteni. Jóval előbbre tartanék, mint így, hogy 40+-osan kezdtem el. Ha szereted a molyolós, nyomozgatós agytornákat, akkor az elég komoly kihívás lehet.

2020. okt. 3. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Csinálom a jogsit és nyelvvizsgára készülök. 2 idegen nyelvet beszélek folyékonyan már jó ideje, éltem külföldön is de papírt sosem szereztem róluk, most meg úgysincs jobb dolgom. Emellett minden nap tornázom, megtanultam géllakkot készíteni magamnak, ezekkel elbohóckodom. Szeretek olvasni és mindig stréberkedem valamivel, kutatómunkát végzek stb.
2020. okt. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!