1 év körüli babára 10 fokban sétához milyen ruhákat adnátok?
Harisnya, nadrág, rövidujjú body+ pulcsi. Erre mit adjak?
Köszönöm ha válaszolsz!
A rövidujjú bodyra adnék egy hosszú ujjú pólót, arra a pulóvert + egy átmeneti kabátot. Alul úgy, ahogy te írtad.
És persze sapka + sál.
Még annyit az időjárásról, hogy nemcsak a hőmérséklet számít, hanem, hogy mennyire fúj a szél, és süt-e a Nap. Én most abból indulok ki, ami itt van: borult ég és gyenge-mérsékelt szél.
Ebben az én gyerekeim meggyulladnának.
Vastagabb melegítő, rövid body, hosszú ujjú póló, átmeneti kabát (softshell).
Vagy leggings vastagságú nadrág, rövid body, hosszú ujjú póló, softshell overál.
Farmer, vastag zokni, gumicsizma, hosszú ujjú body, vastag mellény, ha fúj a szél, kapucnival.
Aki már most bundabugyiban járatja a gyereket, mit ad rá mínusz 10-ben?
Átmeneti overált ( ez a sima szőrös)szoktam a sima benti body cicanacira
Vagy nadrág nélkül
Vagy hosszú bodyra pulcsi, széldzseki, nem leggings, hanem eggyel vastagabb nadrág..
Vagy egy vastagabb pollárkabát, nem téli.. szintén a bem vékony nadrággal
Vékony sapka
Sálat a 2 évesemre kezdtem adni... de ott is inkább csősálat és mèg nem
10 fok alatt.
Esős időben kapnak esőnadrágot minden fölé..
Hosszú nadrag, body, pulcsi (vagy vékony hosszú ujjú felso) mellény, vékony sapka.
Harisnyát egyébként nem használunk, télen is elég egy normális overal ezekre a ruhákra, persze mellény nélkül. 2 évesek, nem fáztak meg még, csak 2x elkaptak a náthát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!