Mit főzhetnék még 6 hónapos babámnak? Kifogytam az ötletekből.
Ennek a felét nem is adhattad volna még....
De ha ilyen sok mindent már adsz, akkor:
banán, narancs, cékla, körte, őszibarack, rizs,
Kedves első válaszadó!
Nem tudom ezt a hülyeséget honnan veszed!Ezeket nyugodtan adhatod neki!Ilyen bébikaják is vannak 5-6hótol!Én rizst főztem és ezt variáltam,de lehet kinevetsz de a banán-rizs jött be neki a legjobban,a sárgarépa nem annyira!
Kedves 2. válaszoló és kérdező:
Figyelmetekbe ajánlom Vida Ágnes ingyen letölthető Babaszakácskönyvét a kismamablog.hu-ról.
Amúgy még a borjúhúsos kajára is rá van írva, hogy 4 hótól, hát akkor adjátok nekik nyugodtan, de majd nem kell csodálkozni később....inkább olvassátok el, rátok fér. És ez mind marketing, hogy eladható legyen a termék, ráírják hogy 4 hótól, mert ráírhatják, de nem jó ilyen adni.
Szóval abban a könyvben van egy táblázat a 23. és 24. oldalon.
A védőnőm is uezzel a táblázattal állt elő, csak ő egy másik oldalról töltötte le.
Miért, ki a faxom az a Vida Ágnes, talán az Atyaúristen? Már bocs, de az ilyeneken nagyon ki tudok akadni...
Egyébként meg ha már ilyeneket írsz, akkor utána nézhetnél, hogy borjúhúsos bébiétel NINCS 4 hónapos kortól!!!
Zsenge zöldségek borjúhússal nevű kajája van a Hippnek, ami 100% BIO termék, és 5 HÓNAPOS KORTÓL ADHATÓ!!!
Kedves Kérdező! Amiket felsoroltál, teljesen jók, esetleg ezeken kívül lehet még adni neki céklát, meggyet, édesburgonyát, és pl. salátafőzeléket is. Ezeket pedig tényleg tetszés/ízlés szerint variálhatod.
Én ekkor kezdtem azt, hogy leutánoztam már itthon a bébiételeket: alma-banán-csirke, őszibarack-pulyka-rizs, paradicsomos burgonya csirkével, cukkini-répa-csirke, és ilyesmi kajákat.
Szia!
6 hótól ehet már zöldbabot, fehér répát, zellert, tököt, padlizsánt, céklát, meggyet, csirkemájat heti 1szer, spenót heti 1szer, vágott borsót és amit a többiek írtak.
Nekem van egy kiskönyvem, amiben ezek benne vannak 6 hótól.
Mindkét fiam tápszeres, 4 hótól hozzátáplált. Orvosi és védőnői ajánlásra adom/adtam ezeket.
Ami a gyári kajákat illeti, nem árt tudni, hogy azok spéci eljárással készülnek, így az allergén és puffasztó anyagokat kivonják az ételekből.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Amúgy néztem már én is Vida Ágnes oldalát, de nekem nagyon tudományos és okoskodó. Nem értem, hogy amit nem 20 évvel, hanem csak pár évvel ezelőtt jó volt, az most miért nem jó?
A védőnőm jó 40es tapasztalt, több gyermekes édesanya, aki szemelőtt tartja a mostani "divatot" is, de nem észnélkül. Ezért merem adni a babámnak azokat az ételeket, amiket mond. A tejet például ő sem ajánlja. De a valóságtól szinte már elrugaszkodott dolgokra ő is csak legyint.
Nem is értem. Ha már annak idején is így lett volna, amikor én voltam kicsi, akkor valószínű, hogy én nem hogy anya nem lennék, hanem még élő sem...
nagyon gázok vagytok.....
amúgy mindenki azzal eteti a gyerekét, amivel akarja, mert mi szülők vagyunk a felelősek ezért is.
Vida Ágnest én is szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!