Kinek nem mászik/mászott 10 hónaposan a gyermeke?
Ez pont olyan mint a beszéd.A nővérem négy éves korában kezdett el beszélni,én már elmúltam egy éves,amikor először felálltam.
Nem tudom,hogy hány hónapos kortól lenne normális a járás,de szerintem természetes,ha még nem jár.
(Azért kérdezz meg egy orvost is,csak a biztonság kedvéért!)
Szia!
Az én kisfiam 7,5 hónapos felállt, 10 hónaposan elindult és csak kúszott én már feladtam,hogy az én kisfiam nem fog mászni és 11 hónaposan egyik napról a másikra mászni kezdett!
Szerintem várj nincs még elkésve és ne aggódj mert én is feleslegesen aggódtam!
Az én kisfiam előbb ment mint mászott :)
Az én kisfiam 6,5 hónaposan kezdett kúszni, de féloldalasan, a bal oldalát használta csak , a jobbat csak húzta.
10 hónaposan még nem mászott. Elvittem 2 dokihoz is, mindkettő azt mondta rendben van a gyerek, majd mászik.
(közben 8,5 hónaposan már felállt)
Miután rendbe jött a kúszása, tehát olyan igazi kommandós kúszás lett, rá 1-2 hétre kezdett el mászni, kb 11 hónaposan.
Szóval én azt hiszem rájöttem miért nem mászott sokáig, azért mert féloldalasan kúszott, nem váltott kéz láb mozgással, és így mászni nem lehet.
A tied hogyan kúszik?
Az én fiam 10 hósan kezdett el mászni.
Vannak esetleg már jelei, hogy mászni akar. Feltolja magát négykézlábra? Hintáztatja magát ebben a pozícióban?
Ha igen, hamarosan mászni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!