Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kreativ ötleteket tudtok adni...

Kreativ ötleteket tudtok adni 10 hónapos fiam lefoglalására?

Figyelt kérdés
Férjem éjszaka dolgozik,általában olyan 14 óra körül kel. Nagyon nehéz lekötni a fiamat ez idő alatt. Egyre kevesebb ideig tudom itt tartani a kis szobában. A férjem a nappaliban a kanapén alszik szegény, mert hajnalban amikor haza jön nem akar minket zavarni. Eddig egész tűrhető volt mert jó idő volt. Sokat csavarogtunk délelőtt,kivittem a játszira,sétáltunk a dunaparton akár 3 órát is elvoltunk. De jön a rossz idő. A játékaival max egy órát eljátszunk,utána kimegyünk a konyhába ott elvan egy fél órát és kezd unatkozni és hisztizni. Valamit mindig ki kéne találjak hogy amennyire lehet csendben maradjon. Így is sikongat,ordibál de hát ez van,ezzel nem lehet mit kezdeni. Viszont amikor elkezd hisztizni,hogy ő unatkozik és apja alszik na az a halálom. Egyébként a férjem mindig azt mondja,hogy ezen ne stresszeljek,ő annyira fáradt hogy nem zavarja,ha fel is ébred vissza alszik. De engem nagyon bánt ha felébresztjük. És egyre nehezebb lekötni ahogy cseperedik. Van valami ötletetek,hogy mi az amivel egy ennyi idős baba hosszabb ideig eljátszik a szobába?

2020. szept. 26. 13:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%
Ja és matatófal, azzal jó sokáig elvannak :)
2020. szept. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!