1 honapos baba nem mosolyog?
Figyelt kérdés
Ma 1 honapos es 3 napos a babam. A gyerekorvos megkerdezte ma, hogy mosolyog-e? Neha lattam nala mosoly felet de ez nem az a fajta hogy a szemembe nez es elmosolyodik. Illetve szoptatas kozben sem engem nez hanem mindenfele nezelodik de volt olyan is hogy engem is nezett. Kinek mikor mosolygott eloszor? Nem tudom mennyire kene kommunikalnia velem, inkabb csak allandoan cicizne.2020. szept. 25. 18:09
11/12 anonim válasza:
Átlagban 6 hetesen kezdődik a mosolygás. Ha kicsit előbb, vagy később az is normális.
12/12 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! Hazaerve este eroltetten/tulzoan kezdtem ra mosolyogni es leutanzott. Szoval megnyugodtam:) elotte csak kicsiket mosolyogtam, nem vagyok egy ilyen harsany tipus valoszinuleg nem sokmindent lathatott az arcomon. Tudom hogy ez meg csak reflexmosoly de azert megnyugtato hogy nincs problema :)
2020. szept. 26. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!