Van valakinek Peg Perego Prima Pappa Dondolino - hintás - típusú etetőszékhez használati útmutatja?
Figyelt kérdés
Vgy meg tudja mondani, hogy a hinta funkció használatakor milyen székbeállítást javasol a gyártó?2010. aug. 7. 07:04
1/6 anonim válasza:
Nincs meg sajnos a használati útmutatónk de Én úgy szoktam beállítani, hogy kísérletezek. Attól is függ,hogy milyen magasságban van. Általában beállítom a széket és utána a magasságot. Remélem érthető volt amit írtam. :-)
2/6 A kérdező kommentje:
az a gondom, hogy nagyon gyorsan lemeürl az elem, ezért érkel mit javasol a gyártó.. és a push gombot hova kell mozdítani, és mit csinál? a lábak találkozásánál va..
üdv
2010. aug. 8. 23:24
3/6 anonim válasza:
A push-t akkor kell használni ha össze akarod csukni.
4/6 anonim válasza:
Ja, arra vagy kíváncsi, hogy milyen elemet javasol a gyártó? Nekünk még nem merült le egyszer sem, úgyhogy nem tudom milyen elem való bele.
5/6 A kérdező kommentje:
ha magasan van a szék nekem nem hintáztat... és merre kell nyomni a push-t, mert nekem annélkül is csukódik...
2010. aug. 12. 07:35
6/6 anonim válasza:
Ha érdekel el tudom küldeni a használati útmutatót pdf. formátumban!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!