Mit gondolsz az olyan anyákról akik sorban nevezik be a babájukat szépségversenyekre?
1. Unatkoznak.
2. Hírnévre vágynak.
3. Pénzre vágynak.
Eléggé elítélem. Csak 16 éves kortól engednék bármilyen szépségversenyen való részvételt.
Nekem is mondták egy időben, hogy vigyem a lányomat. 2 éves volt akkor. Eszemben sem volt ilyen helyre vinni! Fel sem fogta volna, mi történik vele...
Szerintem a netes szépségversenyek kamuk, népszerűségi versenyek, ilyenre nem nevezném, de a műsoros műhajas, műfogas, habcsók akármire sem.
Viszont annyira gyönyörű és egyedi volt(most is), hogy simán nevezném valamilyen korrekt, akár díj nélküli szépségversenyre, mikor pár ember anoniman és érdek nélkül értékeli, a gyerek természetes, úgy nézik meg közelről(nem képen) és elmondják mennyire tartják szépnek. Aztán ha megerősítik, hogy nagyon szép, jobban érzem magam, ha meg nem, akkor sincs baj, szerintem akkor is szuper egyedien gyönyörű.
Szerintem ezt ugyanúgy kellene értékelni, mint a sportot(pláne azt a sportot, amihez különleges testi adottságok kellenek, mint a mini méret, vagy a hatalmas magasság) vagy mint a másban rejlő tehetséget, akár átlag feletti memóriát, számolási képességet, intelligenciát, hangot, hajlékonyságot..stb.
Ha valaki valamiben kiemelkedik sok ember szerint, azt jó tudni és fontos a "papíros" megerősítés, akár arra, hogy karriert építhessen rá!
Persze nem jelzi előre egy kisgyerek kinézete, milyen lesz felnőttként, de aktuálisan ha van olyan képessége, amit kamatoztathat, azt ki kell aknázni(természetesen úgy, hogy nem menjen rá a gyerekkora).
Ha 170es iqja lenne senki sem akarná visszafogni és átlaggyerek szerepbe kényszeríteni. Ha több oktávos hangterjedelme lenne, akkor sem. Ha abszolút hallása, akkor se. Ha remek mozdulatutánzó, ritmusérzéke lenne, akkor se. Túl van lihegve ez az egész, nem kell ennyire félni a külső adottságoktól sem, csak szem előtt kell tartani, hogy a gyerek "nem csak annyiból áll, amiben kiemelkedik" de ez mindennél egyformán fontos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!