Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitség? Ez normális?

Segitség? Ez normális?

Figyelt kérdés

Kisfiammal tegnap voltunk szemészeten(egyéves kötelezö) csepentettek a szemébe pupillatágitot.Szolt az aszintens hogy egész nap kilesz tágulva apupillája.

Ma viszont a balszeme rendben volt a jobb viszont ugyanugy ki van tágulva.

Ez normális vagy holnap szoljak az orvosnak mert valami gond van?

Mi lehet a gond ha van egyáltalán?

2010. aug. 6. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez fura, mert mi is most voltunk az 1 éves lányommal szemvizsgálaton, és felénk (Miskolc) egyáltalán nem szokás egy ilyen kicsi gyereknek cseppentős módszerrel vizsgálni a szemét. Ez egy nagyon jó szemész, és mondta is hogy ilyen kicsiknél még nem szabad cseppentgetni. Inkább szólj a háziorvosnak, hátha mond vlami okosat, reméljük nem lesz gond.
2010. aug. 6. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 1 éves és nem kell szemészetre mennünk.Titeket ki küldött oda?
2010. aug. 6. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:

A háziorvos adott beutalot és az aszisztens azt mondta bele kell csepenteni mert különben nem látja jol az orvos a pupiláját.Mármint hogy jo e a szeme.

Megijedtem mert nem tudom hogy normális e hogy még mindig tág az egyik pupilája.

Kislányomal is voltunk 2 ével ezelött neki is csepentetek de neki nem volt ilyen gond.

pár házal arréb lakik egy orvos bár nem a miélynk megkérdezem holnap.

2010. aug. 6. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen cseppentős megoldás (1évesen szintén). Hazaértünk a szemészetről, utána aludt 2 órát a babám, aztán még kb 1 órát volt neki kitágulva, de el is múlt. Addig el volt sötétítve a szobában, hogy ne zavarja a fény.

Szerintem említsd meg a dokinak!

2010. aug. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!