Nikoletta névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Adnátok?2020. szept. 11. 10:30
21/39 anonim válasza:
Kis buta. Szerinted milyen lányok mennek katonának? Ezer férfi közé egy nő?
22/39 anonim válasza:
Tehát aki katonának megy nőként, az a férfiak miatt teszi, azért mert r*bi. Lenyűgöz az eszed.🤦♀️👏
23/39 anonim válasza:
Pedig van benne igazság, amit a 21-es ír.
24/39 anonim válasza:
20-as vagyok. Ez a Niki biztos nem a férfiak miatt ment, lévén, hogy leszbikus. 😂😂
25/39 anonim válasza:
Te meg aztán tudod is, nem e szereti néha a répát is!
26/39 anonim válasza:
Jézusom ezek a válaszok. 30+ éves vagyok, korosztályomban retro divatnév volt a 80as években. Mintha a mostani Zoekról, Hannákról mondanátok egyöntetű véleményt a nevük miatt. Mondjuk nem fér a fejembe, hogy van olyan ember aki szerint egy névtől lesz valaki ribis. Ezen az oldalon tényleg ilyen agyhalottak vannak???
27/39 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy az összes Nikoletta ribizli. Csak azt, hogy az ismerős Nikik olyanok amilyenek.
Mindenesetre érdekes, hogy sokaknál hasonló a vélemény.
28/39 anonim válasza:
Nekem tetszik, 2 Nikit is ismerek egyik sem ribi.
A két evesunknek is ez a neve, mert nekünk tetszik. 🤣
Nem fogom hidrogeneztetni a haját, eleve szőke 🤣🤣
Remélem egyik valaszadoval sem találkozik életében 🤗
30/39 anonim válasza:
Szintén több Niki ismerősöm is ribiként viselkedik, néz ki 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!