Akinek nem volt jó a köldökzsinór áramlás végül egészséges gyereke lett?
Szia!
Szerintem is vidd el magán úton neurológushoz, az a biztos. Azért írtam, hogy magán úton, mert az én kisfiam is sírós volt, de erre a gyerekorvosunk abszolút nem adott volna semmilyen beutalot. Mi elmentünk magánban, persze semmi baja, azóta ő már másfél éves. Egyébként tudom merre laktok, én pesten jó szívvel ajánlom Dr. Szabó Tündét, mi nála jártunk, de persze rengeteg jó szakember van rajta kívül is.
A sírósság hátterében egyébként nem feltétlen áll komoly gond. Lehet csak idegrendszeri éretlenség, vagy szimplán annyi hogy ő egy nehèz (úgymond többemberes) baba.
De egyébként egy jó neurológus már külső jegyekből, vagy a mozgásfejlődés üteméből is sok mindent tud mondani/javasolni. Esetleg ha szükséges akkor további vizsgálatra küldeni.
De remélem hogy erre nem lesz szükség! Kitartást kívánok a sírós napokhoz, illetve azt hogy minden legyen a babáddal.
Utolsó vagyok, kimaradt egy “nem”
...”nem tudom merre laktok”.. akart lenni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!