Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy anyatejes, tápszer...

Tudom, hogy anyatejes, tápszeres babánál nem kell minden nap, hogy legyen széklete, de az én babám eddig minden nap kakilt, most egy hete meg csak masszással tud kakilni azt is nehezen mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

amikor kijön a széklet végre az eleje az olyan mint nálunk felnőtteknek amikor híg, a vége meg a szokásos folyékony amíg ediig volt

naon aggódom

3,5 hónapos kisfiú anyukája

2008. nov. 27. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak annyit tudok írni, hogy erről azt hallottam, hogy változik az emésztésük. Én is megijedtem, de a doki és a védőnő azt mondta, hogy amíg nem puffad és van puki, nincs baj. Az én babámnak is büdibb a kakája, de állítólag nem gond. Nekünk eddig volt probléma a rendszerességgel, már beállt, most napi egy van. Most múlt 3 hós. Úgy tudom, vannak ilyen fejlődési periódusok és fejlődési ugrások. Talán ezen mehetett keresztül a babád és emiatt változott a kakija?

üdv

2008. nov. 27. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. A "változik az emésztés" dologgal arra gondoltam, hogy tökéletesedik és kevesebb a salakanyag. Kamillateával megoldhatod. Nálunk legalábbis bejött. Vagy egy korty őszilé.

Üdv

2008. nov. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!