Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nurofen vagy Gemicid kúp a...

Nurofen vagy Gemicid kúp a hatásosabb?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a germicid-c.
2008. nov. 27. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Nurofen.
2008. nov. 27. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is Germicid C párti vagyok.
2008. nov. 27. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én mindig Nurofent adok be a kisfiamnak. Nekem van Gemicid kúpom, de még sohasem használtam. Ha éjszaka felsír fogzás végétt, valamikor nurofent beadom és alszik reggelig.

14 honapos kisfiú anyukája.

2008. nov. 27. 15:39
 5/7 A kérdező kommentje:
2:2 na most melyiket vegyek?
2008. nov. 27. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A védőnőm azt tanácsolta, hogy ha oltás után belázasodik akkor nappalra Nurofen vagy Panadol, éjszakára Germicid C,mert ez utóbbi nyugtató hatású is. Fogzásra Nurofen vagy Panadol.
2008. nov. 28. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, akkor leírom, hogy jártam egyszer a gyerekemmel: Elkezdett felmenni a láza, így Germicidet adtam neki. Nem használt, elkezdtem mellette hűtőfürdőzni. Ezt követően megpróbáltam a Panadolt, ami elvileg erősebb, de nem használt. Bevittük az ügyeletre már 39.1 fokos lázzal, aholis lecseszett a doki, hogy most akkor mit adjon a gyereknek, ha ennyi lázcsillapítót kapott már, és a Germicid meg a Panadol amúgy sem jók, csak 38 fokig maximum, inkább oltás utáni hőemelkedésre, hanem inkább Nurofent kellett volna használni. Ezt olyan hangnemben adta elő, mintha legalábbis az orvosi egyetem kötelező lenne alapfokon a szülőknek:D Szóval, ezek után Cataflam szuszpenziót írt fel, ami fél órán belül levitte a lázat. Nah, azóta Nurofennel kezdek minden lázcsökkentést, legfeljebb fél adagot adok kezdetnek.
2008. nov. 29. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!