El lehet érni valahogyan egy 11 hós babánál, hogy ne rémüljön meg pl égdörgéstől? Vagy ezt kinövi
Eddig nem volt ilyen gondunk, de tegnap óta nagyon meg tud ijedni. Összerezzen és ordít.
Pl fémedény csörömpölése a járókövön.
Minden praktikát nagyon megköszönnék, mert most alvásból is felriadt az égdörgésre.
Jó hírrel nem szolgálhatok. Az én lányom 3 éves és ordítva sír, ha fúrnak, ha dörög az ég és ha szárítom a haját. Turmixolni és porszívózni csak zárt ajtó mögött lehet. Múlt héten voltunk vadas parkban, ahol az "esőerdő fíling" miatt hangszóróból szólt a mennydörgés. Még mindig emlegeti.
Szóval ő még nem nőtte ki. Viszont ha elég mélyen alszik, akkor nem ébred fel. Szilveszterkor is átalussza a petárdázást.
Hűha, köszönöm. A fiam dettó ez. Csak a porszívó és turmix esetén nem ordít, csak nyüszög és kiabál, jelezvén h. nem tetszik neki.
Ezek szerint ők ilyenek és pont? Kár, reméltem, hogy valahogyan megoldható ez a helyzet...
Remélem azért hamarosan kinövitek, nekünk akkor még van pár évünk...
Mennydörgésre nálunk bevált:
Apa maga mellé vette és együtt nézték az esőt, közben folyamatosan magyarázta neki, hogy esik az eső, csip-csep, hallod? Amikor villámlott ,akkor rögtön szólt, hogy ne félj, most jön a bumm-bumm. Pici fiunk már várta a dörgést, és már ő mondja, hogy bam-bam.
Szuper, akkor még van remény. Én is ezt próbáltam, csak pont tízóraiztunk és az etetőszékben érte a rémület ...
Akkor ezt folytatjuk tovább a legközelebbi viharnál.
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!