13/16 A kérdező kommentje:
Több oldalon is megnéztem és nagyjából ugyanazokat a jellemzőket írják le. Itt egészen részletesen: [link] nekem még csak pár napos a babám, ezért is érdekelt kinek mi a tapasztalata. Én magam nem hiszek a napi horoszkopban de a csillagjegyem általános jellemzői nagyon markánsak nálam.
2020. szept. 6. 15:38
14/16 anonim válasza:
A lányom rák de olvasva a leírást, a mérleg kisfiamra sokkal inkább jellemző, de a lányomra egyáltalán nem. Viszont a mérleg kisfiamra a saját leírása részben jellemző.
Azon viszont hangosan felnevettem, hogy a rák gyerekek óvodában nem ütnek vissza. Ez tényleg nem az én lányom, ő keményen visszacsap. (Magától soha nem kezd verekedni...)
15/16 anonim válasza:
Igen, igaz rá, halak gyerekem van. 14, az aszcendens is sokat számít ám, ezt sokan elfelejtik. Én is rák vagyok, de szűz aszcendenssel, hát nem vagyok egyszerű eset, én is visszaütnék.😅
16/16 anonim válasza:
Utolsó, aszcendens szerint oroszlán a lányom. :D Megmondom az igazat én annyira nem vagyok ezekkel képben, most néztem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!