Vajon többször le lehet fejni a tejet ugyanabba a tárolóba?
Úgy értem, hogy van egy elektromos mellszívóm, amivel egyszerre borzasztó kis mennyiségeket tudok csak leszívni (ilyen 10-20 ml max, mindez egy óra alatt kábé). Olyat lehet csinálni, hogy nem szedem le a kis tárolót a végéről, ahova a tej csöpög szíváskor, hanem mondjuk a nap folyamán 3-4-5 alkalommal ugyanabba fejem le a tejet? Tehát hogy több fejés megy ugyanabba a kis pohárkába, "összekeveredve"?
Lassanként gondolkodunk rajta a férjemmel, hogy elmenjünk kettesben moziba, vacsizni, csak sétálni a környéken, valami, és felmerült bennem, hogy amíg anyósom vigyáz a gyerekre, addig mégis mit ad neki, ha esetleg éhes lenne. ISZSZ baba, nem fejek a fent említett okokból kifolyólag, nincs fagyasztva sem tejem, beállt a kereslet-kínálat már régóta. Van itthon tápszer, de még sose kóstolta, nem tudom elfogadná-e egyáltalán. Érdemes lenne talán előtte kipróbálni, ha a fenti megoldás nem működőképes?
Nem vennék rá mérget, hogy elfogadja cumisüvegből a felmelegített tejet.
Egyébként szerintem megromlik, ha nem hűtöd be egész nap.
Nem, tilos.
A hűtőben tárolt tejre se öntheted rá a frisset.
Előbb le kell hűteni az új fejést és utána önthető egybe, feltéve hogy 24 órán belül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!