Hol lehet olcsóbban beszerezni a cumit, cumisüveget?
Figyelt kérdés
A cumit és a cumisüveget illetve egyéb játékokat hol lehet olcsón beszerezni? 1 éves kislánynak kéne. Inkabb a cumi, cumisüveg érdekel, a játék nem fontos most. Mindenhol olyan 1400-1800 körül vannak a cumik. A DM, a Rossmann vagy a Tescóba olcsóbb vagy esetleg a Sparban? Vagy vannak kínai áruházak...ott esetleg olcsóbb nem? Akinek van már tapasztalata hogy hol olcsóbb, megköszönném ha segítene2020. szept. 3. 10:24
1/12 anonim válasza:
Dm sajátmárkás cumija és cumisüvegje nem drága /dm babylove
2/12 anonim válasza:
Szerintem a Rossmann vagy Dm. A Tesco szerintem drága. Mondjuk én az Emagról rendeltem szimte mindent mert a Tescoban elég horror árak voltak. A pelenkát is az Emagról rendeltem és a popsitörlőt is a cumisüveget szintúgy még a babakocsit is. A MAM-os üveg most egyébként csomagban 8000. Van 3 üveg és egy cumi hozzá. Szerintem nézz rá. Kilehet fogni jókat. Ha regisztrálsz kapsz 10% kedvezményt is.
3/12 anonim válasza:
A dm cumisuveg is 1800. De en ennél olcsóbban vagy rosszabb helyen biztosan nem vennék. Nem árt azért ha bevizsgált meg ilyenek...
4/12 anonim válasza:
2-es vagyok. Én az Emagon vettem az üveget. Aventos 5 db üveg és egy cumi volt 12000. Szerintem nem sok. Elég strapabíró. Olcsóbban tényleg ne vegyél. A kínaiban meg pláne ne.
5/12 anonim válasza:
kínaiban tuti nem vennék... Ki tudja, milyen ellenőrizetlen forrásból hozzák, káros anyagok vannak benne, stb. stb.
A drogériák (müller, dm, rossmann) sajátmárkásai tuti megbízhatóak.
6/12 anonim válasza:
Cumiból úgyis olyat kell venni, amilyet a gyerek elfogad. Felesleges venni egy DM-s cumit, ha a baba mondjuk kizárólag a MAM-ot fogadja el vagy fordítva.
Kínaiban babának cumit venni... Kiakadnék, ha valaki ilyen cumit hozna a gyereknek, ki tudja, milyen anyagokból készül, mi oldódik ki belőle a gyerek szájába.
A legolcsóbb megbízható hely a DM és a Rossmann, de ahogy már írtam is, csak olyat érdemes venni, amit a gyerek elfogad, különben menni fog a szemétbe.
7/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen cumit fogad el. A dm-es 2 db 600 forint körül van, a MAM igaz, hogy drágább, de szokott akciós lenni. A cumisüveg mindenhol 1500-2000, de szerintem ezek egyáltalán nem drága dolgok, kínaiban soha nem vennék...
8/12 anonim válasza:
Patika? 🤔 cumi 500ft cumisüveg 900ft 🤷♀️
9/12 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de pl cumisüveget és cumit simán lehet marketplace-en venni, mivel kiforralva 100%-osan sterilizálhatóak.
10/12 anonim válasza:
9 végül is nem is ez a kérdés. De en magamnak sem vennék ilyesmit használtan... meg pl a használt cumisuvegeink el vannak színezodve, karcosak stb. Persze bontatlan csomagolású a lehet lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!