Tényleg gond, ha két etetés között több mint 3 óra telik el?
Figyelt kérdés
9 hetes tápszeres a babám és ma több mint három óra (mjd nem 5) telt el két étkezés között. De nem volt szívem felébreszteni.2010. aug. 5. 21:14
1/7 anonim válasza:
Nem gond. Tápszeres babánál meg elég gyakori, mert a tápszer nehezebben, lassabban emészthető.
2/7 anonim válasza:
Tudja ő, hogy mikor éhes. Ha nagyon az, akkor felébred rá.
3/7 anonim válasza:
A baba szól ha éhes,a tápszer tényleg lassabban emésztődik.Pihenj addig!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Megnyugtattatok. Én is úgy gondoltam, hogy nem gond, de az okos sógornőm mindent elkövet, hogy rossz anyának állítson be! :(
2010. aug. 5. 21:24
5/7 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem gond!!! Ha éhes, felébred, ha felkelted, akkor össze-vissza fogod etetni, mert nem lesz éhes és már azt sem fogod tudni, hogy mikor, mennyit adtál, mitől fájhat a hasa. Nyugi! Jól csinálod!!!!
6/7 anonim válasza:
.ard le ki mit mondd,mindenkinek van a családban egy nagyon okosnak hisző rokon,én már csak tudom.Azt tedd amit te jónak tartasz,a jó tanácsot elfogadja az ember, a rosszat elengedi a füle mögött.Biztos irigy rád,légy magabiztos,ha valami hülyeséget mondd,nem vagy a gyereke,van saját életed,foglalkozzon a saját casaládjával!
7/7 anonim válasza:
Szia! Hacsak nem nagyon kis súlyú a babád, szerintem ne ébreszd fel csak azért, mert letelt a 3 óra. Annak idején én is hallgattam a "jótanácsokra", és egyszer felkeltettem, de jó nyűgös volt, gyakorlatilag semmit nem evett, mert aludni szeretett volna, és utána visszaaludni sem tudott egy csomó ideig. Na többet én sem ébreszettem. Ha éhes, magától fel fog ébredni, és jelezni fogja, hogy enni kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!