Mit tegyek? 5 hetes babám éber állapotban folyamatosan sír, állandóan karban akar lenni, alig alszik.
Ja! és nem utolsó sorban, ha tényleg hasfájás miatt sír és már mindent kipróbáltál, felvetted stb., akkor hagyd megnyugodni az ágyában. Tudom ezért majd sokan le fognak szavazni, de ha álomba sírja magát akkor alszik a következő etetésig. A sírás neked óráknak fog tűnni, de max. 5-10 perc és már alszik is.
Egyébként próbáld meg kivinnni egy kicsit a levegőre is, az is szokott ilyenkor segíteni, a jó levegő alomba rígatja őket!
Nekünk az espumisan cseppek jöttek be, érdemes kipróbálni az infacol helyett.
Nálunk is volt ilyen 3 hét kb, sajna ezt túl kell élni, kitartás!
Próbálj segítséget kérni: nagymama, nagynéni, barátnő stb. Hozzám átjött ilyenkor valaki és 2-3 órát ringatta, dédelgette, addig én aludtam.
A másik, hogy próbáld hagyni egy picit sírni, próbáld meg többször is. Én is naphosszat ringattam a babámat, üvöltött ha letettem. Aztán néha-néha bepróbálkoztam és végül csak megtanult egyedül aludni!
Szia!
Nem értek egyet azzal, hogy hagyjad sírni, mer egy ilyen pici baba nem azért sír, hogy az anyja egyből felkapja, hanem mert fáj valamilye. Gondold csak el, neked fájna ennyire a hasad, és le sem tojnának, biztos rossz lenne, és az a pici emberke mé nem tudja, szegényke, mit csináljon. Én is hagytam sírni a kislányomat egy párszor, de nem minden baba sírja álomba magát, igy ő sem. Mi az Espumisan cseppet használtuk, a Gripe Water gyógyvizet, és legutolsó sorban az Aloe Vera activatort, ami nagyon gyorsan hatott. Most 9 hetes, és már elvétve van hasfájás.
Az biztos, hogy a levegőn egyből elaludt, ha van segítséged, vigyék ki a picit sétálni, te pedig addig pihenj.
Ráadásul megérzi a bab ha feszült vagy, átveszi.
Nekem ez bevált, mikor estem össze a fáradságtól, este többször fele kellett kelni: Ez a kisbaba csak nálam nyugszik meg, én vagyok neki a világ, nem hagyhatom cserben, egyszer elmulik ez az állapot, és minden stöci lesz. Szóval magamat erősítettem.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!