Ti kinek hogy jelentettétek be? Tudom, hogy millió ilyen kérdés volt már, de annyira lelkes vagyok a baba témákba, hogy 1000 ilyet olvasnék még akár! :)
18hetes
2020. aug. 24. 20:09
1/8 anonim válasza:
Az én szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, szóval sehogy.
A férjem szüleinek, akiket sajátomként szeretek, egy babacipővel. Hát, örültek, de nem volt feleakkora lelkesedés sem, mint egy évvel korábban, mikor az első unoka született a másik gyereküktől.
Azóta is fáj erre gondolnom.
2020. aug. 24. 20:15
2/8 anonim válasza:
Bátyám külföldön volt,neki videohívásban mutattam meg az uh képet. A többieknek egy kis ruhát mutattunk,azzal mondtuk el. Az volt a hazahozós ruhája 😊
2020. aug. 24. 20:19
3/8 anonim válasza:
Anyukámnak pont szülinapja volt, így a tesztet becsomagoltam és odaatam neki mint egy kis apró ajándékot. Előszőr azt sem tudta, hogy mi az és minek adok neki ilyen fura műanyag izét. Aztán szépen lassan rájött. Ráadásul a nővérem is ott állt fölötte és neki se esett le hirtelen pedig már túl van 3 gyereken. :D Öröm volt látni az arcukat amikor rájöttek.
A férjem mellé meg leültem a kanapéra és megmutattam neki a tesztet. Persze neki sem volt fogalma róla, hogy mit mutogatok. Mondtam neki, hogy tesz, pozitív, babánk lesz. Aztán csak vigyorgott mint a vadalma. :)
2020. aug. 24. 20:45
4/8 anonim válasza:
Nem kell semmilyen körítés. Csak mondd el.
2020. aug. 24. 20:56
5/8 anonim válasza:
Nálunk nem volt semmi érdekes, még anyóséknál laktunk és mivel a baba miatt költöznünk kellett ezért elöször arról beszéltünk hogy el szeretnénk költözni, majd elmondtuk hogy azért mert nem fogunk elférni a szobánkban, de elég sokára esett le nekik hogy miről is beszélünk, és megmutattam az UH képet
2020. aug. 24. 21:35
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, ha ez nekem szólt akkor én már túl vagyok rajta. Ha általánosságban akkor bocsi :D hát azt hittem több lelkes anyuka élményeket kapok. Aki írt annak köszönöm :)
2020. aug. 25. 00:52
7/8 Wonderwomen válasza:
Semmi extra. Apósék feljöttek hozzánk köszönteni, mi meg előtte kb. 10 perccel értünk haza a dokitól. Megmutattuk az UH képet. Anyámnak a 9 hetes UH után mondtuk el telefonba, keveset találkozunk.
2020. aug. 25. 14:04
8/8 anonim válasza:
Mi a 12. heti genetikai vizsgálat után mondtuk el, minden körítés nélkül. Extra volt, hogy a vizsgálatról készült videó, és azt tudtuk is már mutatni, aminek nagyon örültek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!