Segíteni fog a sírós, sokszor nyugtalan, csak a kézben elmaradó, hasfájós babámnak az Adamo hinta? Van valakinek tapasztalata? Segített már a babátoknak?
a hinta jó, ha hasfájásra nem is, de a figyelmét elterelheti, és az idegrendszer fejlődésére is jó hatása van a hintázó mozgásnak.
miket próbáltatok eddig? édeskömyény, infacol, espumisan, gripe water, ezt mind? a csípőtorna is jó hatással lehet.
a sok kézben tartást sajnos nem klehet megúszni hasfájós babánál, de majd elmúlik ez az időszak is, kitartást!
Nekünk segített az elalvásban hasfájáson a hita. Fisher price baby gear elektromos hintát vettünk, nagyon bevàlt, 6 hónapos korától etetőszéknek is szuper volt.
Az adamo hinta nem tudom mennyire lehet kényel
es egy pici babának, nekem a formája nem szimpatikus, meg hogy lökni kell a gyereket, nem tudsz mellette mást csinálni, ott kell mellette lenni hintáztatni és éjjel is lökheted! Ennyi erővel bele tehetex a hordozóba lerakod a földre és ott a lávaddal ringatod, mikor vidéken voltunk maminál így altattam, de a hinta jobb volt otthon, Volt hogy 1 órán át elhintázott én meg lábra edzettem:)
Ez olyan mint a körforgónk, fel kellett húzni, beraktam a gyereket a kisàgyba, felhúztam a körforgót, mire oda értem a konyhába hogy elmosogatok 10 lépés lejárt megettem vissza felhúzni:)
én már csak elemes dolgokat veszek, azért veszem hogy megkönnyítse az életem nem hogy még dolgozzak is vele :)
Mennyi idős a kicsi?
Az én fiam szerencsére nem volt hasfájós, viszont estefelé, fürdés előtt nagyon nyűgös, és leginkább kézben van el. Ha viszont nincs itthon a párom, nem tudom tőle tenni a dolgom, ezért hordozókendővel magamra szoktam kötni. Simám megetetem a macskáimat, a kutyámat, megengedem a manó fürdővizét, miközben ő szemlélődik rajtam, néha el is alszik.
Én ezt a megoldást csak ajánlani tudom. Az elején idegenkedtem tőle, mert olyan "ősanyás", de tényleg beválik. Egyenlőre előre kötöm, hozzásimul a hasamhoz, ringatózik a mozgásommal.
És nem is kell rá sokat költened, ha van egy használaton kívüli takaróhuzatod, vágd ketté hosszába, és a két csíkot vardd össze. NEkem a nagymamám csinálta meg, és szuper.
azt nem tudom, hogy fog-e segíteni, de nekünk van, és a kisfiam nagyon szereti, ő pl soha nem tudott elaludni háton , és a hinta volt az első hely, ahol simán elaludt,
de otthagyni tényleg nem lehet
én a vaterán vettem féláron, és vadi új, gyönyörű
utolsó válaszolótól kérdezném, miért nem szabad felügyelet nélkül hagyni? elvileg nem eshet ki belőle nem?
én leginkább éjjelre szeretném, hogy kicsit tudjak én is pihenni mert csak 1-2 órát tudok éjjelente aludni nappal meg nem igazán tudok, mert van egy 1,5 éves fiam is a pici 7 hetes.
a vaterán kitől vetted ? linkelnél? ugyanolyan jó?
az én fiam sem marad meg háton még annyira sem még tisztába teszem addig üvölt még fel nem veszem.
köszi
Szia!
Nyugodtan mmagára hagyhatod benne még ennyi idősen, egyszerűen nem tud belőle kiesni.Szerintem azért írták hogy nem hagyhatod ott mert lökni kell, de ez a hinta sokáig ringatja, rugóztatja a babát.Én főzés közben 10 percenként löktem rajta egyet.
Az én babám is nagyon sírós volt(egész nap csak sírt)2 hónapos korában rendeltem a hintát, hát szidtam magam utánna hogy miért nem hamarabb...
Első pár alkalommal sírt benne, de mivel a kezemben is csak ordított,így benne hagytam és láss csodát 5 perc alatt elaludt.Előtte 50 perceket járkáltam vele mire elaludt, ha megpróbáltam letenni akkor kezzdhettem elölről. :(
Éjszakára akkor aludt benne, amikor jött a foga.
most már 9 hónapos,(már nem hagynám felügyelet nélkül benne)most kirakjuk a kertbe, nyársalunk, bármit tudunk csinálni ott üldögél benne, nagyon szereti!
Kicsit hosszú lett,szerintem megéri az árát,vegyél.
Szia! 18.12-es vagyok
itt a link,
[link] még olcsóbb, én 7 ezerért vattem, és teljesen ugyanolyan mint az eredeti, gyönyörűen meg van csinálva, a nő varrónő, sőt még szebb a vászon szerintem (láttam élőben eredetit) annyi, hogy rugó nincs hozzá, de szerintem az elhanyagolható, viszont most ad hozzá már gumikötelet is
hát egy 7 hetes baba talán tényleg nem tud belőle kiesni, mert még nem tud forogni, de az enyém már 7 hónapos volt mikor kapta, na őt már nem mertem benne egyedül hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!