Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy járjak védőnőhöz a babámmal?

Figyelt kérdés
Mi történik ha nem megyek?Borzalmas nőszemély,már a terhesség alatt sem tudott soha egy értelmes dolgot mondani.ha megbeszéljük mikorra megyek le,akkor sosem fogad időben,pedig a pici babák ugye nem szeretnek várakozni.A lakásomba én nem akarom beengedni,mert még a cipőjét sem képes levenni-szó szerint!!!Hiába kérem meg rá,mindenféle kifogást talál ki rá!"hetente zaklat,pedig a dr nőhöz is megyünk havonta.A múltkor..kb 3-4hete felhívott és mondtam neki ha gondom van jelentkezünk.Azóta nem hívott.Ugye nem vonnak meg támogatást-csal.pótlék vagy valamit ha nem járok hozzá???sose írt be a kis könyvünkbe semmit,tehát elvileg még igazolni sem tudom,hogy ott jártam...4.5hónaposak vagyunk
2008. nov. 27. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem vonnak meg tőletek emiatt semmit.Nekünk se ir a könyvbe csak megnézi a babát és megy is.De ha jól tudom lehet védőnőt is váltani.

Üdv.

2008. nov. 27. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az én védőnőm felénk se néz... De valahogy nem is hiányzik. Ha megbeszéltünk időpontot hogy kijön megnézni a babát, nem jött. Terheség alatt voltam nála a 4 kötelező találkozon és ennyi. Biztos hogy nem vonnak meg semmit. Ez az ő felelősége hogy mennyit kell látnia a babát és nem a tied. Téged nem vonhatnak felelőségre, ahogy engem sem hogy szép szóval leszarja a fejünket!!!
2008. nov. 27. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is 4 és fél hós és a védőnő 2 hónapos kora óta nem látta. Azt mondta majd jön, aztán azóta sem jelentkezett. Mondjuk azelőtt is csak 5-10 percig maradt, ránézett a gyerekre, megkérdezte van-e valami gondunk, hasznos dolgot nem nagyon tudtam meg tőle.

Szerintem nem vonnak meg támogatást ilyen miatt, hiszen nem ír be sehová, hogy mikor volt nálunk.

2008. nov. 27. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!