Megvettük az 1 éves kisfiam első cipőjét, de nem engedi hogy felhúzzuk a lábára. Más is járt így?
Figyelt kérdés
Az üzletben is teljesen kiakadt, amikor rápróbáltuk a lábára.2010. aug. 5. 08:33
1/6 anonim válasza:
Az én fiam pont ilyen. Most már 4 éves és rájöttem csak egyes cipöket nem engedett. Lehet nem volt kényelemes? Nem mondta meg, hisz nem is tudta. Ezért a cipöt csak ugy vettem amit már a cipőboltba engedett.Volt amit már ránézre nem engedett.
2/6 anonim válasza:
Dzia! Az én kislányom is nagyon megválogatta,hogy melyik cipőt engedte a lábára húzni. Ha az üzletben az egyik fajtától sírt, addig próbálkoztam, míg olyat nem találtam, amit szívesen viselt. Sajnos te már megvettél egy olyat, ami neki valamiért nem tetszik (lehet, hogy nem kényelmes neki), így marad a próbálkozás vagy egy másik cipőt leszel kénytelen venni...
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
A cipőt készíttettük neki, mert nagyon magas a rüsztje és a hagyományos lábboltozat méretre készített cipők nem mentek rá a lábára. A csatosak is csak úgy, hogy az utolsó lyukba volt állítva, de úgy meg nem volt stabil.
A cipészmester levette a méretet, ez alapján készítette el a cipőt.
Nagyon szomorú vagyok...
2010. aug. 5. 09:09
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy kemény neki a cipő anyaga. Eddig mezítláb járkált, most fura neki a cipő... nem tudja a megszokott módon mozgatni benne a lábát.
5/6 anonim válasza:
Ne keseredj el, az én lányom ugyanilyen volt. Szépen járt már önállóan, de ha ráadtuk a cipőt, akkor ordított, és csak ült, még felállni sem akart. Folyamatosan próbálkoztunk itthon a szoktatással, de elég lassan ment. Amikor megfeledkezett arról, hogy neki ordítania kell, amikor cipő van a lábán, akkor elindult benne. És egyre többször feledkezett meg erről szerencsére, és egy idő után már nem sírt. Szóval szerintem csak szokatlan neki, próbáljátok elterelni a figyelmét valamivel, hogy úgy menjen benne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2010. aug. 6. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!