Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatok már 7 hós babámnak...

Mit adhatok már 7 hós babámnak rágcsálni, ha már van két foga?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Babapiskóta, babakeksz, kenyér héjja, háztartási keksz és nálunk óriási sikere volt a pufinak (kukorica kuki) is.
2008. nov. 26. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Én babapiskótát meg kenyérhéjat adok rágcsálni a kislányomnak. Pufit biztos nem fogok neki adni, ha nagyobb lesz akkor gyümi lesz a nasi :) Mi eleve soha nem veszünk chips-et (utáljuk mindketten a férjemmel), inkább csinálok egy nagy tál gyümisalit és azzal ülünk le megnézni egy filmet :)
2008. nov. 26. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egészséges dolgot akarsz neki adni én Bio Bulátát javasolom. Segíti az emésztését is!!
2008. nov. 27. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én megpucolok egy vastag sárgarépát. Imádja farigcsálni a fogaival. Azért fontos, hogy vastag legyen, mert ha vékony, akkor a végén még leharap, vagy letör belőle egy darabot és az fulladásveszélyes lehet. Egyébként kb. 6 hónapos kora óta csináljuk ezt. Imádja, mert mindig frisset kap a hűtőből, ami ezért kellemesen hűti az ínyét is, így a későbbi fogzást is segíti, megkönnyíti. Nekünk a második 2 x 2 fog így sokkal könnyebben bújt elő, mint az első kettő. Persze nem tuti biztos, hogy ezért, de mindenesetre szerintem ez is hozzájárult.
2008. nov. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!